Instructeur Opleiding Street MMA™

Instructeur Opleiding Street MMA™

BASIC INSTRUCTEUR OPLEIDING STREET MMA™
Per 1 januari 2019 wordt er gestart met de langverwachte Instructeur opleiding Basic Instructor Street MMA™.
Mixed Martial Arts voor zelfverdediging buiten de ring niet gebaseerd op enig wedstrijdreglement.
Deze opleiding heeft een gestructureerd curriculum en omvat een volledig spectrum aan vechttechnieken, tactieken en strategieën.
Voorafgaand aan deze opleiding dien je minimaal 5 reguliere personal trainingen (regulier tarief tevens dwz €39 per training van een uur te Capelle) in Street MMA van me te hebben gehad als voorbereiding en toetsing mbt de opleiding.

Het is zeker geen willekeurige hutspot van technieken uit kungfu, muay thai boksen, kickboksen, pencak silat, krav maga etc. Het is een synergetisch geïntegreerd geheel. Puur techniek. Dus geen conditietraining tijdens deze opleiding.

Vooralsnog zal het een privétraining en duotraining betreffen.

Enige jaren ervaring in vechtsport is zeker aan te bevelen maar niet verplicht.

Sterker & Strakker personal training te Capelle aan den IJssel, behoudt zich het recht voor om personen toegang tot haar diensten te weigeren.

Na iedere les is er een periode van minimaal 2 en maximaal 4 weken tussentijds om thuis zelf de materie van de voorgaande lessen te internaliseren. Er mogen (binnen perken) foto’s en video opnames gemaakt worden van jezelf.

De opleiding bestaat uit 10 privélessen
van anderhalf uur. (90 minuten dus)
Kosten van de opleiding inclusief examen en diploma zijn € 850 in totaal (komt neer op €85 per persoonlijke 1 op 1 instructie van anderhalf uur).

Let wel deze opleiding is continu in verdere ontwikkeling dwz dat de prijzen binnen afzienbare tijd aangepast kunnen worden (lees: het zal dan in prijs gestegen zijn)

Als u met trainingspartner komt dan is de opleiding €500 per persoon.

Meer info en mogelijke aanpassingen volgen.
Momenteel is er ook een basis opleiding tot zelfverdedigingsinstructeur in ontwikkeling.