Locaties (buiten, thuisstudio, gym/sportschool aan huis/bedrijf)

Buiten/Outdoors

TEL06-48374790

Personal Training In parken,speeltuinen omgeving Rotterdam, Capelle etc.

De ervaring leert dat de meeste mensen die geïnteresseerd zijn in personal training het liefst in de buitenlucht trainen vanwege hygiëne en een meer ontspannen relaxte sfeer. Gelukkig kan buiten trainen in ons land steeds beter ook voor de koukleunen onder ons:) (slecht 1 op de 20 lessen hoeven te worden gecanceled vanwege regen en koude, wat ook steeds minder voorkomt vanwege klimaatverandering. Bovendien kun je je er natuurlijk op kleden🙂
Er zijn vele opties: op speelplaatsen (sommigen met verlichting zodat er ook laat in de avond getraind kan worden), speciaal voor fitness training ingerichte fitnessparkjes, in het bos, op het grasveld, aan het strand of aan een rivier met mooi uitzicht. Sommigen prefereren de grauwte van een parkeergarage.
Hoewel trainen in stromende regen wat minder fans heeft dan trainen in een mooi najaarszonnetje of in de verse sneeuw, zijn er genoeg buitenlocaties met overdekking.

Over het algemeen kun je op ieder weertype kleden (afhankelijk van het type weer, kun je een korte broek of winterhandschoenen aan.
Voor de meesten blijkt trainen in de sneeuw trouwens, verrassend leuk te zijn.
Dus zul je zeer waarschijnlijk ondervinden dat er echter weinig reden om niet in de buitenlucht te trainen.
Binnen regio Rotterdam-Capelle-Krimpen worden er geen reiskosten of voorrijkosten gerekend. Buiten deze regio zijn deze kosten vrij schappelijk.
Hieronder wat van mijn “fotovakmanschap”.

Het nieuwe Fitnesspark vlakbij gemeentehuis Capelle Centrum 2 minuten loopafstand metro Slotlaan.

Personal Training Capelle aan den IJssel (Schollevaar)

Zelfverdediging priveles Capelle Centrum (Groenedijk)

Rotterdam Museumpark Centrum-West


Rotterdam Vroesenpark Fitnessparkje

Personal training studio te Capelle aan den IJssel

MOMENTEEL HEEFT DE STUDIO EEN ANDERE BESTEMMING
In de Sterker & Strakker PT-Studio

adres: alkenlaan 11 capelle aan den ijssel

Sterker & Strakker Personal Training heeft ook een eigen homestudio met vele materialen
zoals een optrekstang, bokszakken, bokshandschoenen, suspension training (TRX) bokspaal, Bobpaal, Bulgarian bags, dumbbells, kettlebells van verschillend gewichtsklassen, clubbells, olympische halters voor deadlifts/bankdrukken, abwheels, gymballen, Flowin systeem, vloermatten (4 bij 5), spiegel etc. Allerlei spullen die ik in de loop der jaren voor mezelf aangeschaft heb omdat ze werken.

Op 5 minuten loopafstand vanaf metro Capelle Centrum en voor diegenen die met eigen vervoer komen kan ik meedelen dat parkeren gratis is.

Zonder extra kosten (dit in tegenstelling tot de mogelijkheden die er zijn om bij andere sportscholen/studios en gyms te trainen , tegen een meerprijs)

Oefening mbv het Flowin systeem: Tijdens deze oefening worden de spieren aan onderkant van de benen en de billen benadrukt (oppasen met zitten de volgende dag!)

gieligfiets-large

Personal Trainer aan huis of kantoor

Omgeving Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Den Haag, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hoogvliet.Noem maar op.

Binnen regio Rotterdam-Capelle-Krimpen worden er geen reiskosten of voorrijkosten gerekend. Buiten deze regio zijn deze kosten vrij schappelijk.

In de tijd dat anderen kwijt zijn met inpakken en uitpakken van de sporttas doet u uw workout!!

Personal Training bij diverse gyms/studio’s Rotterdam / Capelle

Diverse GYMS/Studio’s
Voor een meerprijs zijn er ook trainingen mogelijk bij diverse studios en gyms. (met als voordeel dat het mogelijk dichter bij u in de buurt is of als u zelf een suggestie voor een studio/gym heeft, in overleg met eigenaar)
Let wel: Hier gelden dus andere tarieven!

Voordeligste optie is personal training bij Basic Fit te Capelle aan den IJssel vlakbij winkelcentrum Koperwiek. Al voor €47,50 per uur training (alleen losse lessen, geen paketten etc). Zowel fitness training en privéles kickboksen/zelfverdediging etc.

Workshop/Seminar/Small Group PT Rotterdam e.o.

Interesse in een workshop?

Momenteel heeft u nog de gelegenheid mij te boeken voor een workshop voor een voordelige prijs (max. 20 deelnemers is mijn advies, geen assistentie tot nog toe)
De inhoud, duur en prijs van de workshop is in overleg.
Het kan alle facetten zijn van wat Sterker & Strakker Personal Training te bieden heeft.
Gaarne minimaal 1 week van te voren aanvragen.